Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
1 d’oct.


             

De 9.45 a 11.30 h
Taller pedagògic gastronòmic amb l’elaboració del plat: “Farcim un crep amb pera de Lleida amb xocolata”, a càrrec de Petit Complet SL, amb alumnes de l’Escola Francesco Tonucci (Lleida).


De 12.00 a 13.00 h
Dia de la Comarca - Recepció alcaldes i alcaldesses de la Comarca del Segrià.



De 18.00 a 19.00 h
Tast i degustació de formatges artesans següents: Montsec (Formatgeria Clua-la Clua) , Llet crua de cabra (Castell Llebre-Peramola) , Formatge Blau (Formatges Camps-el Palau d’Anglesola), Tendre amb Romaní (Cal Quitèria-Almacelles),
a càrrec d’Alejandro Dibasson (Bo de Shalom-Lleida)


De 19.00 a 20.00 h
Tast guiat i degustació de vins de la DO Costers del Segre (Cellers Raïmat, Castell del Remei, Tomàs Cusiné, Val de Baldomà i Mas Blanch i Jové),
a càrrec del sommelier Jordi Martínez.

Afegeix al calendari