Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
30 de set.




11.00 a 11.45h

Tast guiat i degustació de vins i olis, a càrrec de Joan Jové i Sara Blanch, del celler Mas Blanch i Jové (la Pobla de Cérvoles).



11.45 a 12.30h
Tast de mels Apifuncional, mels amb valor afegit, a càrrec de Ferran Alemany de Mels i Torrons Alemany (Os de Balaguer).



12.30 a 13.15h
Xerrada i degustació dels aliments de les DOP Les Garrigues, DOP Pera, DOP Formatge Alt Urgell i la Cerdanya, IGP Pa de Pagès Català i la IGP Torró d’Agramunt.



13.15 a 14.00h
Tast i degustació “Shoowcoking de Proximitat amb vedella del Baró i Lo Pernil de Ponent (Balaguer)”,
a càrrec del xef Enric Millà, del restaurant El Dien (Vallfogona de Balaguer).



17.00 a 17.45h
Maridatge de licors artesanals amb fruits secs, a càrrec de Gerard Barsalà (Elixirs de Ponent-Almacelles) i de Ramón Barrull (Fruits secs Puigdellívol - Maials).



17.45 a 18.15h
Lliurament de premis de la 13a campanya Compra i Descobreix Catalunya (Lleida) - Xarxa de Barris Antics amb projectes.



18.15 a 19.00h
Tast i maridatge de productes artesans i de proximitat,
a càrrec de l’agrupació de productors ‘Mengem Ponent’.



19.15 a 20.00h
Tast degustació de productes de l’empresa Codi 0 (Brou de pollastre, crema de carabassa, crema de carabassó i torrada amb paté de pollastre, a càrrec de Dani Miquel, de Bo de Shalom (Lleida).

Afegeix al calendari