Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
27 de set.




D'11.00 a 12.00 h
Tast i degustació de galetes artesanes i vi dolç, a càrrec del Rosal (Tàrrega) i Celler l’Olivera (Vallbona de les Monges).

De 12.00 a 13.00 h
Tast i degustació de cava brut Gran Reserva Vintage i Avi Pau,
a càrrec de Rosa Peñafiel, del celler Maset, premis 2019 The Champagne & Sparkling Wine World Championships.

De 13.00 a 14.00 h
Maridatge de cervesa artesana amb aromes de lavanda i coca de recapte, a càrrec de Francesc Rosselló (Aromes de Can Rosselló-Lleida) i d'Albert Porté (Lo + Bo de Lleida-Mollerussa).


De 17.00 a 18.00 h
Maridatge de melmelada (Fruita Blanch) amb formatge (Formatges Camps), a càrrec d’Alejandro Dibasson, de la Botiga Celler  Bo de Shalom (Lleida).


De 18.00 a 19.00 h
Maridatge de torrons amb cervesa artesana, a càrrec de Zoe Valero (Torrons Felix- Agramunt) i David Garcia (La Vella Carabana-Menarguens).



De 19.00 a 20.00 h
Elaboració i tast del plat: lingot de garrí i sushi amb fruita de Lleida acompanyat de suc de paraguaià ecològic, a càrrec de David Molina, xef del Restaurant Sheyton (Lleida) i de Jordi Garreta (Grup Garreta).


 

Afegeix al calendari