Divendres 17 de març
17
de març
MATÍ
10.00 a 12.00h
Taller per a infants “Tiramisú de poma”, amb alumnes de l’Escola Pública Ramon Farrerons (cicle inicial), a càrrec de Petit Complet i de Fruita d’Hort Calvis (Golmés).
13.00 a 14.00h
Presentació i tast del formatge artesà de cabra amb espirulina, a càrrec de Carles Pàmpols, de Formatges Cal Quitèria i de Joan Solé, d’Organa Espirulina.
TARDA
17.00 a 18.00h
Xerrada informativa “Actualitat de les pomes al Pla d’Urgell”, amb degustació inclosa, a càrrec de Manel Montull, de Fruita de l’Hort Calvís (Golmés).
18.00 a 19.00h
Maridatge de panadons artesans i vi Solsxarel, a carrec d'Albert Porté, de Lo+ Bo de Lleida (Mollerussa) i Judit Sogas, del celler Rubió de Sóls (Foradada).
19.00 a 20.00h
Tast guiat i degustació de vins de la DO Costers del Segre: Onra 2021 (Celler La Gravera-Alfarràs); Blanc de Boira (Celler Mas Ramoneda - Artesa de Segre); Cau del Gat 2020 (Celler Castell del Sió - Balaguer), Saó Abrivat 2020 (Celler Mas Blanch i Jover - la Pobla de Cérvoles); Garnatxa 2021 (Celler Castell del Remei - Penelles), a càrrec del sommelier Jordi Martínez.