Dissabte 18 de març
MATÍ
11.00 a 12.00h
Tast i degustació de sucs naturals i ecològics, a càrrec de Cal Valls (Vilanova de Bellpuig).
13.00 a 14.00h
Maridatge de vins de la DO Costers del Segre Gotim Bru (Celler Castell del Remei-Penelles), Nena (Celler Vinya els Vilars-Arbeca), Alosa (Celler Comalats-Ametlla Segarra) i Escorça (Celler Matallonga-Fulleda) amb formatges artesans següents: Garrotxa (Cal Quitèria-Almacelles), Tabollet (Formatges Montllobé-Aitona), Lligat d’ovella (Formatges Camps-el Palau d’Anglesola) i (Formatgeria l’Abadessa – La Seu d’Urgell)
TARDA
18.00 a 19.00h
Maridatge de cervesa artesana amb fruits secs: Zatec (Lo Vilot-Almacelles), Free Ipa Sin (Cerveseria Brebel-Torrefarrera), Tribus (Cerveses de Ponent-Seró) i Mataelefantes (la Vella Caravana-Menarguens), a càrrec de Dani Miquel (BO de Shalom- Lleida).
19.00 a 20.00h
Elaboració i tast de: Piruleta de gerds amb peta zetas, crispetes de préssec i caviar de maduixa amb merenga, a càrrec de Mercè Tomàs, professora de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, amb la col·laboració d’Antonio Caparrós professional de la restauració i el suport de Suteloga-Messer.