Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

MATÍ

10.45 a 11.30 h. Seleccció de tastets amb degustació de iogurt, mató, formatge fresc, recuit, làctica i formatges madurats, a càrrec de Jeroni Majoral, de formatgeria artesanal amb ramat propi de Cal Majuba, (Alàs).11.30 a 12.00 h. Degustació de diferent varietats de pomes: Royal Gala, Golden i Fuji, a càrrec d‘Albert Marquet i Pep Altimir, de Pomes del Cadí (Arfa)

12.00 a 13.00 h. Maridatge de formatges i vins, a càrrec del sommelier Jordi Martínez (DO Costers del Segre) i del senyor Josep Balcells (Cooperativa Cadí).
13.00 a 14.00 h. Degustació de tastets elaborats per MosiCopa amb productes de Mafriseu SA, a càrrec de Victòria Roig, de Mafriseu SA (la Seu d’Urgell) i de Jordi Fernandez del restaurant el MosiCopa (la Seu d’Urgell).

TARDA

17.00 a 18.00 h. Dégustation - Tasting de vedella llemosina de la Borda Andria (la Seu d'Urgell), presentació en francès i anglès, a càrrec de l'Escola Oficial d'Idiomes (la Seu d’Urgell).

18.00 a 19.00 h. Elaboració i tast del plat: Fricandó de vedella amb ceps, a càrrec de Michael Torres, cap de cuina del Restaurant Tàpies i de Mohamed Behili, cap de cuina de restaurant Katja, de l’Hotel el Castell de Ciutat (la Seu d’Urgell).19.00 a 20.00 h. Presentació del projecte de recuperació de la ceba de Coll de Nargó, a càrrec de la investigadora de la Fundació Miquel Agustí Aurora Rull i degustació del producte amb la recepta elaborada pel xef Diego Alías, del restaurant Ca l’Amador (Josa de Cadí).


La mostra alimentària comptarà amb la col·laboració d’aigua de l’empresa PINEO (Estamariu).