Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
17 d’oct.


MATÍ

10.15 a 11.00 h. Demostrativa de l'empresa Embotits i Carns Baridà amb embotits artesans i plats d'autor de la Seu d’Urgell, a càrrec d'Adrià i Agustí Porta amb els productes de la Xarcuteria Pagès i del restaurant El Rastell.

11.00 a 12.00 h. Viatge de sensacions gastronòmiques elaborades amb la fusió de productes de l’Associació Menja’t l’Alt Urgell, a càrrec de David Masferrer (Tresors del Cadí), Núria Rosell (Melmelades Cal Casal).


12.00 a 13.00 h. Degustació de 3 tapes amb productes de Casa Bernadí, a càrrec de Ferran Vidal, de Casa Bernadí (Noves de Segre).

  • Sobrassada del pirineu calenta amb mel i formatge emmental.
  • Bull donja calent amb formatge de cabra i picadeta all i julivert.
  • Torradetes de pa integral  amb llonganissa artesana, formatge fresc i alfàbrega.

13.00 a 14.00 h. Maridatge de cerveses i aiguardents El Gall Negre, elaborats a Arsèguel seguint la llei de puresa alemanya, amb la col·laboració d'embotits i carns Baridà, SL que ens acompanyarà amb un plat típic de carn de porc Bavarès (Schweinshaxe), a càrrec d’Agustí Porta i Jordi Blasco-

TARDA

17.00 a 18.00 h. A la recerca d'un maridatge ideal: Infusions i galetes, a càrrec de Vicky Mateu, sommelier de l'Infús (la Seu d’Urgell).18.00 a 19.00 h. Degustació de 2 tapes elaborades amb formatges de la Cooperativa CADÍ, a càrrec de Denis Michel Chupin del Restaurant Ca l’Ignasi (la Seu d’Urgell).
- Petit Neu del Cadí al forn
- La “raclette” de Neu del Cadí19.00 a 20.00 h. Les nostres arrels: Idiazabal, xocolata, nous i txacoli, a càrrec del cuiner Axier Arbilla, del Restaurant Arbeletxe (la Seu d’Urgell).

La mostra alimentària comptarà amb la col·laboració d’aigua de l’empresa PINEO (Estamariu).

 

Afegeix al calendari