Diumenge 26 d’abril
10.30 h Taller d’elaboració de panadons, a càrrec de l’ Albert Porté de Lo Més Bo de Lleida (Mollerussa).
11.30 h Taller d’elaboració de girella, farcit de corder típic del Pirineu, a càrrec de Marta Serradell, de Xolís d'Adons (Adons).
12.30 h Tast guiat d'olis, a càrrec de l'Associació Molins d'Oli de la Noguera.
13.30 h Marcona salada empebrada, a càrrec de Pepi Homs, de Casa Ros (Agulló).
16.30 h Elaboració d'una coca de samfaina, a càrrec d'Albert Porté, de Lo més Bo de Lleida (Mollerussa).
17.30 h Tast guiat de butifarra de ceps i de la llengua amb limonetti, a càrrec d'en Jordi, d'Embotits Fart d'Olla (Lleida) i Gerard Barsalà, de l'Elixirs de Ponent (Almacelles).
18.30 h Tast i degustació d'olis verge extra, a càrrec de Gabriel Alsina, d'Oli Castelló Alsina Since 1879 (Castelló de Farfanya).
19.30 h Tast i degustació de vins, a càrrec de Josep Ros, de Casa Patau, de Menàrguens.