Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
14 de des.
00:30

10.30 h  Elaboració d'un iogurt de cabra i posterior tast, a càrrec de Formatges Vilavella (Basturs).


11.30 h
  Degustació de productes gourmet naturals i saludables, a càrrec de Ferran Alemany, de Torrons i Mel Alemany (Os de Balaguer).


12.30 h
  Maridatge de formatges de cabra ecològics amb melmelada de gerds i de maduixa, a càrrec d'Aubagueta Formatges Ecològics (Biosca) i FRUCTUMcat (Gerb).

13.30 h  Tast guiat i degustació de cervesa artesana, a càrrec de Cerveses de Ponent (Seró), la Vella Carabana (Menarguens), Cervesa BCD (Vallfogona de Balaguer) i Cervesa La Balaguerina (Balaguer).

16.30 h  Tast i degustació d'steak tartar i hamburguesa, cuinat pel xef Enric Millà Novau, del restaurant El Dien (Vallfogona de Balaguer) amb producte de carns Baró Germans.


17.30 h
  Presentació del distintiu Noguerament Bo, a càrrec de Gemma Cortada (GAL Noguera-Segrià Nord), Rosa M. Armengol (Departament Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya).


18.30 h
  Taller de cuina i degustació de melmelades FRUCTUMcat (Gerb).


19.30 h
  Degustació de formatge de cabra i vi del celler del Montsec, a càrrec de Pau Esteban, de Formatgeria de Clua (la Clua de Meià).


Afegeix al calendari