Dissabte 25 d’abril
10.30 h Elaboració d'un iogurt de cabra i posterior tast, a càrrec de Formatges Vilavella (Basturs).
11.30 h Degustació de productes gourmet naturals i saludables, a càrrec de Ferran Alemany, de Torrons i Mel Alemany (Os de Balaguer).
12.30 h Maridatge de formatges de cabra ecològics amb melmelada de gerds i de maduixa, a càrrec d'Aubagueta Formatges Ecològics (Biosca) i FRUCTUMcat (Gerb).
13.30 h Tast guiat i degustació de cervesa artesana, a càrrec de Cerveses de Ponent (Seró), la Vella Carabana (Menarguens), Cervesa BCD (Vallfogona de Balaguer) i Cervesa La Balaguerina (Balaguer).
16.30 h Tast i degustació d'steak tartar i hamburguesa, cuinat pel xef Enric Millà Novau, del restaurant El Dien (Vallfogona de Balaguer) amb producte de carns Baró Germans.
17.30 h Presentació del distintiu Noguerament Bo, a càrrec de Gemma Cortada (GAL Noguera-Segrià Nord), Rosa M. Armengol (Departament Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya).
18.30 h Taller de cuina i degustació de melmelades FRUCTUMcat (Gerb).
19.30 h Degustació de formatge de cabra i vi del celler del Montsec, a càrrec de Pau Esteban, de Formatgeria de Clua (la Clua de Meià).