Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

Vídeo Resum i Àlbum fotogàfic - Fira de l'Oli Les Borges Blanques

19, 20 i 21 de gener

01/02/2024

Des del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, us volem agrair el vostre interès a visitar-nos i participar en les diferents activitats que hem organitzat en aquesta 27a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra de Les Borges Blanques - Les Garrigues.

Una edició que ha estat centrada en la transformació plantejada pel consistori de Les Borges Blanques, amb la voluntat de liderar des de l'empatia de la seva singularitat el sector català d'un dels millors productes amb accent lleidatà, tal com evidencia el lema 'Les Borges Blanques, Capital de l'Oli'. Així mateix, un cop més, com a mostra de suport als productors, hem dedicat un espai als aliments locals i de qualitat del nostre territori a través de la xarxa "Aliments del territori i tu'.

També, aquesta Fira ha estat el tret de sortida de les activitats firals, que recull el calendari 2024 en la Guia de Fires que la Diputació pública a través de la web del Patronat de Promoció Econòmica i que enguany suma 197 activitats firals en 115 municipis de Lleida, l'Alt Pirineu i l'Aran", una xifra que supera en 14, els esdeveniments firals celebrats l'any 2023. Un mecanisme a través del qual cada municipi es reivindica davant els altres exhibint allò que millor sap fer.

Esperant que aquesta fira hagi sigut també profitosa per tots vosaltres, i per tal de compartir alguns d'aquests moments, us volem deixar un vídeo resum de les activitats més destacades que hem viscut i un recull fotogràfic, per tal que us pugueu descarregar les fotografies que siguin del vostre interès.

Vídeo Resum

Àlbum fotogràfic