Una estudiant de l'Escola d'Hoteleria i Turisme presenta els seus originals còctels que empren com a base el suc DOP Pera de Lleida
29/09/2024
La Blau Osorio, estudiant de segon curs de grau mitjà de Serveis de Restauració a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida, ha sorprès i delectat el públic a l'estand d'Aliments del Territori i Tu amb les seves creacions de còctels sense alcohol que usen com a base el suc de pera de la DOP Pera de Lleida.
L'any passat, Osorio es va presentar al concurs de cocteleria de l'escola i va guanyar amb una de les propostes presentades avui, que ha batejat com a Flor d'Hivern, i que compta amb aquest ingredient principal i alguns complements que li aporten tocs àcids.
La segona creació, a la qual encara no li ha posat nom i que ha presentat a la Fira de Sant Miquel combina la base de suc de pera amb nata líquida, xarop d'avellana i una decoració amb xocolata d'Agramunt.
A banda de formar-los en les tècniques més avançades i les elaboracions més convencionals, l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida anima als seus estudiants a explotar la seva creativitat i a cercar combinacions noves mirant d'usar tant com sigui possible els productes de qualitat i proximitat que ofereixen el Pirineu i les Terres de Lleida, sempre amb el doble objectiu de crear una gastronomia saborosa i alhora saludable.
Nom: Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida
Lloc: Fira de Sant Miquel
Data: 29 de setembre