Un cant a l'excel·lència dels productes de temporada i els vins garriguencs tanca el cicle d'activitats de showcooking del dissabte
28/09/2024
El xef Salvador Trabalón, del Restaurant Saroa de Lleida, ha estat l'encarregat de cloure la jornada de sessions de showcooking d'avui dissabte a l'estand d'Aliments del Territori i tu mostrant al públic assistent l'elaboració d'un carpaccio de figues amb foie micuit, anxova i mel de tòfona, i d'una amanida de tomàquet fresc i en conserva amb burrata fresca, mongeta i seitons.
Tatiana Simó, de La Cistella de Ponent, establiment que té el seu punt de venda al barri de Balàfia de Lleida, ha assenyalat les característiques i les virtuts gastronòmiques dels productes de temporada que s'han utilitzat per a la confecció d'aquests dos plats tan exquisits.
Per la seva banda, Gerard Aldomà, representant del celler Vilars d'Arbeca, ha aportat els dos vins amb què s'ha regat aquesta degustació, que han estat el rosat Nena, per acompanyar el carpaccio, i el blanc Quim, que s'ha fet servir per maridar l'amanida.
Nom: Restaurant Saroa, La Cistella de Ponent, Vilars d'Arbeca
Lloc: Fira de Sant Miquel
Data: 28 de setembre