Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

Prop d'un miler de persones s'apleguen el passat dissabte al voltant de 22 parades per "menjar-se Soses"

07/10/2024

El dissabte passat va tenir lloc la celebració de la fira Menja't Soses! en aquesta localitat del Baix Segre, una demostració que els municipis petits poden esdevenir un punt d’atracció per desenvolupar iniciatives gastronòmiques. La mostra va posar Soses al centre de l’agenda dels amants de la gastronomia, als quals va oferir un atapeït programa de tastos, tallers i demostracions i la possibilitat de degustar els millors productes de proximitat, senzills, elaborats, clàssics i moderns.

En aquesta jornada unes 800 persones van poder participar en activitats destinades als més petits, com el taller de batucada familiar, el taller tèxtil i el de pizzes, així com els maridatges de formatge, vi, melmelades o vermut, a més de sortejos i actuacions de música en viu.

Tot plegat va ser possible gràcies a la dedicació dels expositors, que hi van desplegar 22 parades, als organitzadors i al públic assistent, que va ser l’autèntic protagonista d'aquesta festa de la gastronomia i la producció local.


Nom: Menja't Soses!

Data: 5 d'octubre de 2024

Lloc: Soses