Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

Promocionem un any més els productes de proximitat a la Fira de Sant Josep de Mollerussa

La corporació lleidatana també presentarà una nova aplicació sobre ‘Aliments del territori i tu’, que vol ser una nova eina de difusió i promoció de productes de proximitat i producció artesana

18/03/2015

En el marc de la campanya “Aliments del territori i tu”, la Diputació de Lleida promociona un any més a la 143ena Fira de Sant Josep de Mollerussa els productes de qualitat de les comarques lleidatanes.

Del 19 al 22 de març, la corporació hi serà present a la fira amb un estand que agruparà gairebé 200 productors de proximitat de les comarques lleidatanes i que compta amb un espai central on els visitants podran participar en més d’una vintena d’activitats gratuïtes.

Entre elles hi ha tallers de galetes amb poma i xocolata per a nens de 4 a 12 anys, maridatges de cervesa artesana, degustació de formatges, elaboració i degustació de panadons, tast guiat de vins, de productes ecològics i de cerveses, entre d’altres.

En el marc de la fira de Sant Josep, la Diputació de Lleida també presentarà una nova eina de difusió i promoció que aprofita els avenços que ofereixen les noves tecnologies i les xarxes de comunicació global.

La Diputació de Lleida ha creat una aplicació sobre ‘Aliments del territori i tu’, que vol ser una nova eina per donar a conèixer els productes de proximitat i de producció artesana de les comarques de Lleida.

El Patronat de Promoció Econòmica, conjuntament amb els consells comarcals i el Conselh Generau d’Aran, han divulgat entre els productors de la plana de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran els avantatges d’una aplicació d’aquestes característiques.

A través d’aquesta nova aplicació, els productors tenen la possibilitat de donar a conèixer els seus productes amb una major presència a internet i els usuaris tenen la localització, ubicació i contacte dels productes de qualitat, a més de disposar de tota l’oferta agroalimentària de les comarques lleidatanes.

Lleida, 17 de març de 2015