Mel de l'Oest i Formatges Montllobé proposen un saborós maridatge aitonenc
28/09/2024
La ronda de degustacions d'avui dissabte a la tarda a l'espai de showcooking d'Aliments del Territori i tu s'ha obert amb un deliciós maridatge de dos ingredients produïts a Aitona. D'una banda, Anna Mor, de l'obrador Mel de l'Oest, ha explicat les característiques de la seva mel d'alta muntanya, elaborada a la Vall de Boí a partir de la flor de neret, mentre que Manel Pla, de la formatgeria aitonenca Montllobé, ha aportat un formatge de cabra de llet crua amb pasta tova per maridar-lo amb aquesta mel d'altura.
La degustació s'ha completat amb el tast d'un xopet d'hidromel, un altre dels productes que Mel de l'Oest comercialitza des del seu establiment situat a Aitona i a l'estand que ha instal·lat a la Fira Agrària de Sant Miquel.
Montllobé és una formatgeria artesanal on els seus propietaris, Mercè Puigvert i Manel Pla, estan especialitzats en l’elaboració de tot tipus de formatges, incloent un formatge de pasta tova molt apreciat arreu de Catalunya. Els més coneguts són el Tabollet i el Montllobé, formatges de granja elaborats a Aitona amb llet crua de cabra.
Nom: Mel de l'Oest i Formatges Montllobé
Lloc: Fira de Sant Miquel
Data: 28 de setembre