Maridatge de xocolates Torrons Fèlix, d’Agramunt, i Olis Anècdota, de Montgai, a la Fira de Sant Josep de Mollerussa
16 de març
16/03/2024
Els amants de la xocolata han gaudit aquesta tarda, a l’estand d’”Aliments del Territori i tu” a la Fira de Sant Josep, del maridatge de diverses especialitats selectes de xocolata amb diferents olis. Zoe Valero, de Torrons Fèlix d’Agramunt, i Carla Gili, d’Olis Anècdota, de Montgai, han convidat el públic a delectar-se amb els tastos d’aquesta combinació, que harmonitza l’amarg de la xocolata i les aromes de l’oli.
Valero i Gili han explicat les qualitats d’ambdós productes i la versatilitat que proporcionen conjuntament. Amb els tastos els assistents han pogut comprovar que aquest maridatge és una opció perfecta tant per a postres com per a plats on la combinació ofereix un contrast espectacular al paladar, per això s’utilitza sovint en alta cuina.
Torrons Fèlix d’Agramunt elaboren torrons d’autor i xocolates gurmet combinant el mètode tradicional del mestre Fèlix amb una innovació gastronòmica constant. De la seva banda, Olis Anècdota, de Montgai, és una petita i jove empresa familiar, que va començar la seva singladura l’any 2022, i que té oliveres a Cubells, la Sentiu i Montgai. Una aposta per l’experimentació i la producció ecològica.
Nom: Torrons Félix, d’Agramunt i Olis Anècdota, de Montgai
Lloc: Fira de Sant Josep de Mollerussa
Data: 16 de març