Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

Maridatge de formatges artesans de la firma Camps, del Palau d’Anglesola, amb vins de la DO Costers del Segre

16 de març

16/03/2024

La primera jornada de la Fira de Sant Josep de Mollerussa ha tancat amb un showcooking a l’estand d’”Aliments del Territori i tu”, a càrrec de Dani Miquel, de Bo de Shalom de Lleida.

Miquel ha ofert al públic assistent un tast maridatge de formatges artesans de la firma Camps, del Palau d’Anglesola, amb diferents vins del territori. S’han pogut degustar les varietats Tendre, El Lligat d’ovella, Palauet i Blau del Nèt, acompanyats amb vins DO Costers del Segre: Vi blanc Escorça-Celler Matallonga (Fulleda), vi rosat Nena-Celler Vinya Els Vilars (Arbeca), Vi negre Petit Saó - Mas Blanch i Jové (la Pobla de Cérvoles) i vi negre ODA de Castell del Remei (Penelles).

Formatges Camps és una empresa jove creada l’any 2000, que elabora formatges artesans respectant les tradicions i el medi ambient. La llet prové de la selecció de cabres de raça murcià-granadina, d'ovelles de raça asaf, i de vaques frisones, amb una alimentació molt acurada i equilibrada. La qualitat és la seva principal carta de presentació. 

El maridatge ha comptat amb la col·laboració dels cellers de la DO Costers del Segre de Fulleda, Arbeca, la Pobla de Cérvoles i Penelles.

 

 

Nom: Maridatge de formatges Camps i vins de la DO Costers del Segre

Lloc: Fira de Sant Josep de Mollerussa

Data: 16 de març