Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

La recuperada Firacamp tanca amb força èxit de visitants i la perspectiva de repetir l’any vinent  

Els productes de proximitat han estat presents en bona part de les 35 parades que ha acollit la fira

08/04/2024

Miralcamp ha recuperat aquest diumenge dia 7, Firacamp, la festa de la floració, que ha assolit la setena edició després de quatre anys sense celebrar-se. La jornada, centrada en la gastronomia i en la descoberta del paisatge, ha reunit un total de 35 parades d'alimentació i productes de proximitat, artesania i entitats.

L'alcalde Melcior Claramunt s’ha mostrat molt satisfet per la recuperació de la festa i per la bona acollida que ha tingut la nova edició, amb força volum de visitants. Claramunt ha assegurat que "després de quatre anys sense Firacamp, el balanç d’enguany és molt positiu i confiem que l’any vinent puguem continuar celebrant la vuitena edició".

Firacamp va començar amb un esmorzar popular al camp de bitlles, seguit d’una gimcana pel terme municipal, organitzada per BTT Miralcamp. També va tenir lloc la 3a Trobada de Tractors Antics, que va reunir setanta vehicles, i la trobada de plaques de cava a la plaça Sant Jaume. Així mateix, els visitants van poder gaudir d’un passeig amb carruatge pel terme municipal, de jocs i tallers per als més petits, i d’un vermut musical, a càrrec de l’Associació Gitana de Miralcamp i l’Associació de Joves.

 

 

Nom: VII Firacamp

Lloc: Miralcamp

Data: 7 d’abril