Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

La primera edició de Fira Verd-lloc tanca amb molt bones sensacions tant per als expositors com per als visitants

21/05/2024

Un total de vint-i-cinc expositors van inaugurar aquest diumenge, 19 de maig, la primera edició de la Fira Verd-lloc, dedicada a l’alimentació saludable. La sala La Cultural de Bell-lloc d’Urgell es va omplir de productors i visitants que van poder adquirir tota mena de productes de proximitat com formatges, mel, productes de pastisseria i pa sense gluten, kombucha, espirulina, etc.

El director del saló, Jordi Beumala, s’ha mostrat satisfet de la bona acollida que ha tingut la fira i de la important participació de públic que va acollir, malgrat la pluja. Beumala ha explicat que “hem pogut reunir un important nombre d’expositors i una àmplia programació de cuina en directe, taules rodones i activitats per a tots els públics convertint la jornada en una esplèndida trobada al voltant de l'alimentació saludable a les Terres de Lleida."

Fira Verd-lloc va incloure demostracions de cuina en directe de la mà dels xefs Teresa Carles i Sergi de Meià, i de Víctor Nicolau, de Plus Fresc, i d’Oriol Solé, del Restaurant Boria del municipi. Així mateix, va tenir lloc una taula rodona en la que es va debatre sobre si És possible una alimentació saludable cada dia?, amb la participació de la presidenta del Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya, Roser Martí, i de Jordi Barri, del grup Teresa Carles Flax & Kale.

La jornada també va comptar amb d’altres activitats com un esmorzar saludable popular, un taller sobre com es fa la mel i un tast de mel amb Les Apicultures, entre d’altres. Durant la setmana també es van celebrar xerrades, berenars saludables i activitats infantils com contes, cinema, etc.

 

 

 

Nom: Verd-lloc

Lloc: Bell-lloc d’Urgell

Data: 19 de maig