La Granja Canemar de Bellestar ofereix tastos de conserves elaborades amb conill a la Fira de Sant Josep
17 de març
17/03/2024
La gastronomia i els productes ecològics tornen a ser els protagonistes del showcooking de l’estand d’”Aliments del Territori i tu” a la Fira de Sant Josep. Un dels responsables de la Granja Canemar de Bellestar, Blai Rizo, ha ofert un tast de conserves i plats elaborats amb conill.
La degustació ha tingut tres tastos diferents: paté de conill, brou de conill (fet amb els ossos del conill i verdures, sense greixos) i guisat de tres maneres –amb escabetx, amb ceba i amb salsa de tomàquet, tipus caldereta–.
Blai Rizo ha explicat que la seva família són cunicultors des de 1984 i crien els conills amb una alimentació natural provinent dels farratges ecològics de l'Alt Urgell. El seu objectiu principal és mantenir una criança tradicional per fer arribar al mercat un producte de màxima excel·lència.
Nom: Granja Canemar de Bellestar
Lloc: Fira de Sant Josep de Mollerussa
Data: 17 de març