Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

La 8a edició de la Fira dels Caragols de l'Albi acull 45 paradistes, una vintena del mateix municipi

Dinar multitudinari per commemorar el centenari de la creació del Club de Futbol de l’Albi

12/04/2024

 

Enguany la 8a edició de la Fira dels Caragols de l'Albi ha comptat amb la participació de 45 paradistes, dels quals una vintena eren del municipi i posaven a la venda els productes de la terra.  

 

L’exconseller Jordi Turull va inaugurar la fira el dia 7, un esdeveniment que té per objectius promoure el comerç local i de proximitat i difondre la cultura popular i de la terra. Enguany, coincidint amb la fira, s’ha commemorat el centenari de la creació del Club de Futbol de l’Albi, amb diverses activitats. La més multitudinària, el dinar de fira, que va organitzar el CF Albi, i que va aplegar 520 assistents. Durant l’acte es va presentar el nou himne del club.

 

Com cada any, la FECOLL ha participat en la Fira dels Caragols amb una caragolada solidària. Els diners recaptats es destinaran a l'Associació Amics de les Belles Arts, entitat que vetlla per la recuperació i la conservació del patrimoni de l’Albi. En concret,

a finançar la segona fase dels treballs d'arranjament i adequació de l'entorn i el marge del riu Gorg, que envolten la Font Quadrada (s. XIX).

 

 

Nom: 8a Fira dels Caragols de l’Albi

Lloc: L’Albi

Data: 7 d’abril