Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

La 20a Fira de l’Empelt de Llobera tanca una de les millors edicions dels darrers anys, amb més parades que mai i gran afluència de públic

16/10/2024

La vintena edició de la Fira de l’Empelt va omplir Llobera d’actes de tota mena, que van tenir una gran afluència de públic. Tot i que el tret de sortida fou dijous 10, amb una xerrada sobre gestió forestal, el plat fort va arribar el cap de setmana, amb la caminada popular i la batuda de caça oberta el matí de dissabte, i l’obertura de la Fira i l’espectacle de titelles El país de les puces de Lídia Clua. Al vespre arribà el torn de delectar el paladar i els sentits, amb la 2a Mostra Gastronòmica, on es van poder degustar productes de Bec d’Or, el Celler del Miracle i el Restaurant del Miracle, i el concert de Les Absentes, que van tornar a la Fira, lloc on van fer el seu primer concert.

L’endemà, diumenge, el Circuit de Cross Escolar, organitzat pel Consell Esportiu del Solsonès, va encetar les activitats del dia. També hi va haver un vermut amenitzat per Boopy’s Love, la visita institucional, l’arrossada popular, la tirada lliure de bitlles catalanes amb el Club de Bitlles Olius i el sorteig de la Llumineta.

Durant la Fira, més d’una vintena de parades de productors i artesans van omplir el Local Social, on també es va poder visitar l’exposició dels Cent anys de l’Escola de Llobera, amb una col·lecció de material escolar cedit pel veïnat i un recull de fotografies de l’escola de totes les èpoques.

Des de l’organització valoren molt positivament aquesta edició, que ha estat un èxit de participació i que ha concentrat més parades que cap altre any, i alhora, agraeixen a tothom que hi va treballar, paradistes, artistes, col·laboradors, entitats, empreses i institucions, etc. la seva implicació, com també a tot el públic assistent.

  

 

Nom: XX Fira de l’Empelt 

Lloc: Llobera (el Solsonès) 

Data: 12 i 13 d’octubre de 2024