Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida

Fira Q de Balaguer obre portes amb més reserves d’expositors

27/04/2022

Presencial, després de dos anys sense fer-ho per la pandèmia

Fira Q Balaguer tornarà a obrir les portes presencialment després de dos anys sense acollir actes per la pandèmia de Covid. Serà aquest cap de setmana, el dissabte 30 i el diumenge 1 de maig, i ho farà amb la participació dels principals sectors econòmics de la capital com són el producte de proximitat, l’habitatge, la construcció, el comerç i els serveis, la restauració i el lleure, i el sector de l’automòbil amb la novetat que presentarà un saló exclusiu de km 0 i gerència.

Fira Q Balaguer encara aquesta última setmana abans de la inauguració amb bones sensacions i amb la il·lusió i les ganes dels expositors d’aquest any, que han reservat més espai del que era habitual, segons ha explicat la tècnica de Fires, Antonieta Martínez.

Pel que fa al sector de la restauració i el lleure, Martínez va assegurar que, “sense deixar de banda la gastronomia, aquest any s’ha volgut reconvertir el sector incloent-hi també em-preses d’esports d’aventura, firmes d’esdeveniments i noves sales de lleure, entre altres iniciatives”.

Una altra de les novetats del sector és que també s’ha re-convertit el Concurs de Cuina Fira Q amb el concurs Dolç de Balaguer per a aquest any.  La voluntat és que amb la participació de la mateixa ciutadania i els professionals del sector, Balaguer pugui comptar amb un producte representatiu de la seua gastronomia així com de la comarca de la Noguera. El concurs estarà apadrinat per Miquel Guarro, xef pastisser, director de pastisseria del grup Hofmann i assessor internacional en el sector.