Com introduir el producte local i de proximitat als restaurants
11/11/2022
L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de l’Urgell juntament amb l’Associació Leader de Ponent van organitzar el dilluns 7 de novembre, la jornada Com introduir el producte local i de proximitat als restaurants.
L’Espai Mas de Colom Casa Borges de Tàrrega va acollir prop de 40 persones provinents del sector turístic de la restauració, productors alimentaris de proximitat i tècnics de turisme, entre altres de la comarca i d’altres indrets.
La consellera comarcal de Turisme, Gràcia Auró, va presentar la jornada que va dinamitzar el cuiner i gastrònom Sergi de Meià. Aquesta formació ha posat en contacte a les empreses productores del territori i els restaurants, per tal de valoritzar el producte local i introduir-lo a la restauració. És fonamental establir nous vincles entre productors i restauradors per crear sinèrgies i nous projectes gastronòmics.
Es va convidar a les persones assistents a treballar amb una economia circular i col·laborativa, provar noves experiències gastronòmiques ; tot apostant per la qualitat, el bon producte i un servei de qualitat , per contribuir a la satisfacció dels clients i la promoció del territori urgellenc.
Aquesta acció forma part de la promoció de la ruta gastronòmica de l’Urgell, per difondre turísticament el territori, els productes de proximitat i la rica gastronomia de la comarca.