Còctels i aperitius deliciosos a càrrec dels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida
19 de març
19/03/2024
Els alumnes de segon curs de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida aquest matí han fet les delícies del públic amb els còctels i aperitius que han preparat a l’estand d’”Aliments del Territori i tu”.
Els joves estudiants han elaborat tres aperitius diferents: el còctel Peracolada, amb la pera com a ingredient bàsic; el Cafè de Ponent, preparat amb cafè, elixir de Ponent, crema de llet i canyella, i una Tartaleta amb poma caramel·litzada. Els xefs novells han mostrat les seves habilitats amb la coctelera a ritme de música i han explicat els ingredients i la preparació de cada aperitiu, elaborats amb fruita i productes de la terra.
Aquests joves formen part dels itineraris formatius específics (IFE), ensenyaments professionals que s'adrecen a alumnes amb necessitats educatives especials associades a una discapacitat intel·lectual lleu o moderada, amb l'objectiu d'oferir atenció educativa, a l'etapa postobligatòria, segons les necessitats individuals i les capacitats i habilitats pròpies.
Nom: Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida
Lloc: Fira de Sant Josep de Mollerussa
Data: 19 de març