Còctels de tardor, cafè de Sant Miquel i cassoleta de fruita, a càrrec dels alumnes d’IFE de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida
27/09/2024
Una desena d’estudiants del curs Itinerari Formatiu Específic (IFE) de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida han fet les delícies del públic a la Fira de Sant Miquel, amb diferents elaboracions que han presentat a l’estand d’Aliments del Territori i tu, sota el títol “Sabor sense límit”.
Els alumnes han preparat degustacions de dos còctels molt especials: un d’ells anomenat “De tardor” i que inclou el vermut com a ingredient, i l’altre que han batejat com “De mitja tarda”, elaborat a base de fruites. D’altra banda, han presentat el cafè de Sant Miquel en honor a la Fira (amb decoració de fruites) i, finalment, han preparat una cassoleta de fruita amb diferents varietats. El públic ha pogut gaudir de degustacions de cada una de les elaboracions que han presentat els joves xefs.
Cal recordar que els itineraris formatius específics (IFE) són ensenyaments professionals que s'adrecen a alumnes amb necessitats educatives especials associades a una discapacitat intel·lectual lleu o moderada, amb l'objectiu d'oferir atenció educativa, a l'etapa postobligatòria, segons les necessitats individuals i les capacitats i habilitats pròpies.
Nom: Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida
Lloc: Fira de Sant Miquel
Data: 27 de setembre