Còctels amb fruita de Lleida i la reinvenció d'un plat tradicional, creacions d'alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida
26/09/2024
Els alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida aquest matí han sorprès al públic de la Fira de Sant Miquel amb tres elaboracions que han preparat in situ a l’estand d’Aliments del Territori i tu, i que han encantat al públic.
D’una banda, els alumnes de segon curs de Serveis de Restauració han preparat degustacions de “Combinats saludables amb producte de proximitat”. Es tracta de dos còctels elaborats amb fruita de Lleida, un d’ells és l’anomenat Flor d’hivern, creat amb base de pera, i l’altre, Sabors de Ponent, amb base de préssec.
D’altra banda, els alumnes de segon curs de Cuina i Gastronomia han elaborat un plat que té com a objectiu “actualitzar la tradició”. En aquest cas ha estat patata confitada amb puré de pera i cansalada a baixa temperatura.
Demà divendres, a les 12.30 h, repetiran les demostracions d’elaboració de còctels i postres els alumnes de l’IFE, també de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
Nom: Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida
Lloc: Fira de Sant Miquel
Data: 26 de setembre