Castell del Remei, Gabarró & Feixa i Celler de Sanui conviden a tastar un bon vermut de la mà de Bo de Shalom
17 de març
17/03/2024
Diumenge i l’hora del vermut a la Fira de Sant Josep de Mollerussa. Res millor que rebre l’assessorament d’un expert a l’estand d’”Aliments del Territori i tu” per gaudir dels millors vermuts de la zona.
Dani Miquel, de Bo de Shalom de Lleida, ha portat a terme un taller per presentar tres vermuts elaborats per reconeguts cellers del territori: Castell del Remei, Gabarró & Feixa i Celler de Sanui, que ha acompanyat amb el “picoteo” tradicional.
El celler Castell del Remei, a Penelles, és el més antic de Catalunya en l'elaboració i etiquetatge de vins amb criança. El seu vermut recupera la tradició d’elaborar vins clàssics aromatitzats a partir d’una recepta històrica.
La destil·leria Gabarró & Feixa, de Fulleda, produeix licors artesanals i un vermut que elabora macerant durant 60 dies un vi neutre de bona qualitat amb espècies, herbes i ingredients naturals com sàlvia seca, pell de taronja i llavors de coriandre. Posteriorment, es filtra, s'endolceix i s'envelleix en bota de roure.
El Celler de Sanui, ubicat a Lleida, elabora el vermut negre amb un vi de macabeu i garnatxa negra, que es caracteritza per una marcada amargor i per una darrera fortificació amb vi de licor també macerat amb diferents herbes.
Nom: Castell del Remei, Gabarró & Feixa i Celler de Sanui
Lloc: Fira de Sant Josep de Mollerussa
Data: 17 de març