Cal Valls presenta a la fira dos nous sucs ecològics que inclouen gingebre “per combatre el fred”
26/09/2024
El responsable de l’empresa Cal Valls de Vilanova de Bellpuig, Ruben Valls, ha presentat aquesta tarda a la fira de Sant Miquel dos nous sucs ecològics i naturals. Es tracta de sucs de poma amb gingebre i de suc de llimonada amb poma i gingebre. Tots dos inclouen el gingebre com a novetat, una espècie i planta medicinal utilitzada des d'antic procedent de l'Àsia Central i el Sud-est Asiàtic.
El gingebre té un alt contingut de vitamines B i C, per la qual cosa és recomanat per reforçar el sistema immune o immunològic i molt recomanable en èpoques de fred. A l’estand d’Aliments del Territori i Tu, Valls ha explicat les propietats d’aquesta espècie i com van decidir incloure’l en els seus sucs. “Aquesta és una arrel molt apreciada per la seva aroma i sabor una mica “picant” que a més té propietats antiinflamatòries, expectorants, antioxidants i vitaminas B i C. Són sucs 100% naturals i estan elaborats amb fruita fresca de cultiu ecològic. Sense conservants, additius ni sucres afegits”, ha dit.
El públic assistent ha pogut gaudir de les degustacions d’aquests dos nous combinats de sucs que ha presentat aquesta empresa de Vilanova de Bellpuig, amb el suport de Delicadeses del Pla.
Cal Valls és una empresa familiar compromesa a oferir a les persones una alimentació saludable i ecològica des de fa 45 anys. Elaboren conserves vegetals i sucs de fruita provinents d’una agricultura ecològica i biodinàmica de qualitat, propera i respectuosa amb la salut de les persones, de la terra i l’entorn.Nom: Cal Valls de Vilanova de Bellpuig
Lloc: Fira de Sant Miquel
Data: 26 de setembre