BO de Shalom posa en valor les postres de músic l'any de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia
18/01/2025
Dani Miquel, representant de BO de Shalom, ha aprofitat aquest matí de dissabte l'espai de degustacions de l'estand d'Aliments del Territori per reivindicar les postres de músic, una menja tradicional de casa nostra, en el marc de l'any en què Catalunya és la Regió Mundial de la Gastronomia.
Després de definir les postres de músic com "unes postres tradicionals i ancestrals, senzilles però a la vegada elegants", Miquel ha procedit a demostrar-ne l'elaboració, que ha fet amb fruita seca de Frisal i del Foment Agrícola Garriguenc, tots dos de les Borges Blanques, i ha maridat el plat amb un vi ranci i una mistela de la destil·leria Gabarró i Feixa de Fulleda. Per acabar, s'ha ofert un tast del licor d'oli d'oliva elaborat conjuntament per la Cooperativa Arbequina i la cooperativa Tres Cadires, totes dues d'Arbeca, amb olives arbequines produïdes pels socis de la cooperativa.
BO de Shalom és la unitat de la Fundació Privada Ilersis especialitzada en la comercialització de productes artesans i de proximitat, amb un segell de qualitat i bon servei, que ofereix als establiments del Restaurant Davall de La Llotja i de La Gremial de Lleida, on també es pot gaudir de vermuts, esmorzars de forquilla i d’una proposta gastronòmica basada en productes de gourmet.
Nom: BO de Shalom
Lloc: 28a Fira de l'Oli Extra Verge Catalunya
Data: 18 de gener de 2025