Alumnes de l’Escola Pública Frederic Godàs inauguren les sessions de Show Cooking d’Aliments del Territori i tu, a la Fira de Sant Miquel
26/09/2024
Els alumnes de l’Escola Pública Frederic Godàs de Lleida han inaugurat aquest matí a la Fira de Sant Miquel les sessions de Show Cooking, que organitza el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida a l’estand d’”Aliments del Territori i tu”. Els petits xefs han participat en el taller “Tiramisú energètic amb pera de Lleida”, dirigits pels monitors de l’empresa Petit Complet.
L’activitat ha consistit a elaborar un tiramisú amb un producte ben típic de la terra: la pera. En aquest cas s’ha comptat amb la col·laboració de la DO Pera de Lleida que ha aportat la fruita per a l’elaboració d’aquestes postres. L’objectiu del taller és conscienciar els petits de la necessitat de tenir una alimentació saludable, amb productes de la terra i de proximitat, i uns hàbits alimentaris sans.
També han passat per l'estand per fer de xefs un nombrós grup d'alumnes del Centre Esperança de Lleida.
L’empresa Petit Complet, amb Gemma Llombart al capdavant, ha conduit el taller de “petits xefs”, que ha tingut molt èxit entre tots els alumnes.
Nom: DO Pera de Lleida i Petit Complet
Lloc: Fira de Sant Miquel
Data: 26 de setembre