Alumnes de l’Escola Pública Arnau Berenguer del Palau d’Anglesola, xefs per un dia de la mà d’Hort Calvís de Golmés i Petit Complet
19 de març
19/03/2024
Els alumnes de l’Escola Pública Arnau Berenguer del Palau d’Anglesola aquest matí s’han convertit en xefs a la Fira de Sant Josep de Mollerussa. A l’estand d’”Aliments del Territori i tu” han participat activament, vestits com a veritables cuiners, en el taller: “Rotllets energètics i nutritius amb poma de Mollerussa”.
L’activitat ha consistit a elaborar un rotllet amb la poma de Mollerussa com a principal ingredient, acompanyada d’enciam, tomàquet, llavors, cereals i crema de formatge. L’objectiu del taller és conscienciar els petits de la necessitat de tenir una alimentació saludable, amb productes de la terra i de proximitat, i uns hàbits alimentaris sans.
La poma i els ingredients per al farcit els ha aportat Hort Calvís, de Golmés, fundada el 1984 amb producció pròpia de pomes i peres i venda de productes de proximitat, fitosanitaris, adobs, llavors i altres complements del camp.
L’empresa Petit Complet, amb Gemma Llombart al capdavant, ha estat la conductora del taller, que ha tingut molt èxit entre els alumnes del Palau d’Anglesola i els infants que hi han participat.
Nom: Hort Calvis, de Golmés, i Petit Complet
Lloc: Fira de Sant Josep de Mollerussa
Data: 19 de març