Alumnes de les Escoles Francesco Tonucci, Llar de Sant Josep i Plançó de Lleida es converteixen en petits xefs a la Fira de Sant Miquel
27/09/2024
Aquest matí, alumnes de l’Escola Pública Francesco Tonucci, Escoles Llar de Sant Josep i Escola d’Educació Especial Plançó de Lleida han canviat el llapis pel davantal i han demostrat les seves habilitats culinàries a l’estand d’Aliments del Territori i tu, a la fira de Sant Miquel. Els petits xefs han participat en el taller “Tiramisú energètic amb pera de Lleida”, dirigits pels monitors de l’empresa Petit Complet.
Els joves cuiners han elaborat un tiramisú molt especial utilitzant un producte ben típic de Lleida: la pera. Un cop aconseguit el seu objectiu s’han pogut menjar les postres o bé emportar-se-les a casa.
La fruita per a l’elaboració d’aquest tiramisú ha estat gentilesa de la DO Pera de Lleida, col·laboradora habitual dels showcookings que organitza el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida. L’objectiu del taller és conscienciar els petits de la necessitat de tenir una alimentació sana i saludable, amb productes de la terra i de proximitat, i, alhora, potenciar uns hàbits alimentaris sans.
L’empresa encarregada de conduir el taller dels “petits xefs” ha estat Petit Complet, dedicada a organitzar activitats sobre gastronomia i alimentació, adreçades tant a públic infantil i juvenil com a adults.
Nom: DO Pera de Lleida i Petit Complet
Lloc: Fira de Sant Miquel
Data: 27 de setembre