Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
28 de set.




9.30 a 11.45h

Taller pedagògic gastronòmic “Rotllets energètics i nutritius amb Pera de Lleida”, a càrrec de Petit Complet SL i la DOP Pera de Lleida , amb alumnes de l’Escola Francesco Tonucci (Lleida).



11.45 a 12.15h
Taller pedagògic gastronòmic “Rotllets energètics i nutritius amb Pera de Lleida”, a càrrec de Petit Complet SL i la DOP Pera de Lleida , amb alumnes de les Escoles Llar de Sant Josep.



12.30 a 13.00h
Taller pedagògic gastronòmic “Rotllets energètics i nutritius amb Pera de Lleida”, a càrrec de Petit Complet SL i la DOP Pera de Lleida , amb alumnes del CEE Esperança de Lleida.



13.00 a 14.00h
Plat i degustació “Triangle de l’hort amb bolets i pernil de Preixana – Torradeta de Santa Teresa amb compota de pera, perfum de timó i cítrics, a càrrec dels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.



17.00 a 18.00h
Cafè de Sant Miquel, Còctel de Pera de Lleida i Tartaleta de préssec , a càrrec dels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.



18.00 a 19.00h
Plat i degustació de “Bacon de conill amb poma de Lleida escabetxada”, a càrrec del xef Sergi Aritzeta, del restaurant TRUC (Agramunt) – Organitza Delicadeses del Pla d’Urgell



19.00 a 20.00h
Plat i degustació “Gaspatxo de fruites dolces amb tàrtar d’arengada fumada”, a càrrec del xef Xixo Castaño, del Restaurant Malena* (Gimenells).




Afegeix al calendari