Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
3 d’oct.




D'11.00 a 11.45 h
Tast i degustació de “Sabors de la nostra terra” de Cal Kika, un renom amb regust de sucs, melmelades i almívars,
a càrrec d’Eva Vila i Tano Chimeno (Aitona).


De 11.45 a 12.30 h
Maridatge de mel amb formatge, 
a càrrec d’Antoni Aresté (Mel Can Toni-Seròs) i Manel Pla (Formatges Montllobé-Aitona)



De 12.30 a 13.00 h
Tast i degustació cava brut nature Avi Pau (medalla d’or Giroví, Vinduero i Decanter 2021) i cava ecològic Nu Brut Rosé (medalla de bronze Decanter 2021),
a càrrec del celler Maset.



De 13.00 a 14.00 h
Maridatge de cervesa artesana amb fruits secs (Mas d’en Nogués-Maials): Funky Tropical (Cerveses Lo Vilot-Almacelles), MataElefantes (la Vella Caravana-Menarguens), Hoppy (Cerveses Ponent-Seró) i Matoll Rossa (Matoll-Belianes), a càrrec de Dani Miquel (Bo de Shalom- Lleida)



De 17.00 a 18.00 h
Maridatge de licors artesanals amb torró artesanal,
a càrrec de Gerard Barsalà (Elixirs de Ponent-Almacelles) i Zoe Valero (Torrons Fèlix-Agramunt).


De 18.00 a 18.45 h
Remeis casolans amb “coquetes” salades per a visites sobtades,
a càrrec de Montse Llort (Cal Senzill – Bellpuig).


De 18.45 a 19.45 h
“Presentació del festival CORDEVI (Tremp) i degustació de la cuina del Pallars Jussà”,
a càrrec d’Oriol Pallarès, d’És Pallarès (Tremp).




 

Afegeix al calendari