Dissabte 2 d'octubre
De 11.00 a 12.00 h
Tast guiat de productes tradicionals (pa, oli, coca de recapte i postres), a càrrec d’en Ricard Pons, president de la cooperativa del Forn de les Garrigues (Artesa de Lleida).
De 12.00 a 13.00 h
Tast guiat i degustació de vins (Petit Blanc Saó, Saó Blanc i Troballa negra) a càrrec de Joan Jové i Sara Blanch, del celler Mas Blanch i Jové (la Pobla de Cérvoles).
De 13.00 a 14.00h
Taller de cuina amb productes de proximitat, a càrrec d’alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
De 17.00 a 18.00 h
Tast i maridatge de productes agroalimentaris, a càrrec de l’agrupació de productors de ponent Mengem Garrigues
De 18.00 a 19.00 h
Tast guiat i degustació de les següents tapes: Bolets en escabetx. Tartaleta amb paté d’albergínia, mozzarella i salsa pesto. Iogurt cremós amb melmelada de maduixa. Broquetes de préssec i pera en almívar, a càrrec d’en Jaume Espart i Lídia Fernández, de Mos de Tros (Vallverd).
De 19.00 a 20.00 h
Tast i degustació d’embotits artesans del Pirineu: Bull de llengua (Obach-Organyà), Mini secallonetes ecològiques de Cal Tomàs (la Pobla de Segur), Xolís del Pallars (Isona), Secallona de casa Bernadí (Noves de Segre), a càrrec d’Alejandro Dibasson (Bo de Shalom - Lleida)