Dijous 30 de setembre
De 10.15 a 10.45 h
Taller pedagògic gastronòmic amb l’elaboració del plat: “Farcim un crep amb pera de Lleida amb xocolata”, a càrrec de Petit Complet SL, amb alumnes de l’Escola Francesco Tonucci (Lleida).
De 11.00 a 11.30 h
Taller pedagògic gastronòmic amb l’elaboració del plat: “Farcim un crep amb pera de Lleida i xocolata”, a càrrec de Petit Complet SL, amb alumnes de les Escoles Especials Llar de Sant Josep (Lleida).
De 11.45 a 12.15 h
Taller pedagògic gastronòmic amb l’elaboració del plat: “Farcim un crep amb pera de Lleida i xocolata”, a càrrec de Petit Complet SL, amb alumnes de CEE Esperança (Lleida).
De 12.30 a 13.30 h
Taller de cuina amb productes de proximitat, a càrrec d’alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
De 18.00 a 19.00 h
Maridatge de panadons amb mel, a càrrec d’Albert Porté, de Lo + Bo de Lleida (Mollerussa) i d’Anna Mor, de Mel de l’Oest (Aitona).
De 19.00 a 20.00 h
Tast guiat i degustació de cervesa artesana (Ponent de Blat, Ponent Beerday, Ponent Abadia) a càrrec de Josep Sala, de Cerveses Ponent (Seró).