Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
25 de set.


             

De 09.45 a 10.30 h
Taller pedagògic gastronòmic amb l’elaboració del plat: “Tiramisú amb pera de Lleida”,
a càrrec de Petit Complet SL, amb alumnes de l’Escola Francesco Tonucci (Lleida)




De 10.45 a 11.30 h
Taller pedagògic gastronòmic amb l’elaboració del plat: “Tiramisú amb pera de Lleida”,
a càrrec de Petit Complet SL, amb alumnes de l’Escola Francesco Tonucci (Lleida)


De 11.45 a 12.30 h
Taller pedagògic gastronòmic amb l’elaboració del plat: “Tiramisú amb pera de Lleida”,
a càrrec de Petit Complet SL, amb alumnes de l’Escola Pinyana (Lleida)



De 16.30 a 18.00 h
Presentació idees i projectes recollides i prioritzades en la jornada PRODUCTERRA

De 18.00 a 19.00 h
Tast de productes de proximitat i presentació del festival gastronòmic del Pallars Jussà “Cordeví”,
a càrrec d’Oriol Pallarès, d’És Pallarès (Tremp) i APAT Pallars Jussà


De 19.00 a 20.00 h
Tast guiat i degustació de vi,

a càrrec del sommelier Alejandro Dibasson, de la Botiga Celler  Bo de Shalom (Lleida). Vins: Petit Saó (Mas Blanch i Jové), Sols Xarel (Celler Rubio de Sòls) i Gotim Bru (Bodegues Castell del Remei).

Afegeix al calendari