Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
29 de set.



11.00 a 11.45h

Maridatge de mel i formatges artesans, a càrrec d’Antoni Aresté (Cal Toni-Seròs) i Manel Pla (Formatges Montllobé - Aitona).



11.45 a 12.30h
Presentació de llibre “Una Lleida terra d’oli”, a càrrec d’Editorial Pagès. Tot seguit hi haurà un tast amb oli d’oliva verge extra, a càrrec de la Cooperativa Molí Aresté Teixidor (Seròs).



12.30 a 13.00h
Recepció autoritats Dia de la Comarca.



13.00 a 14.00h
Tast guiat i degustació de cervesa artesana amb embotits artesans: (IPA/Indian Pale Ale – Cerveses de Ponent (Seró); Mataelafantes i Laguer – la Vella Caravana (Menarguens); Pale Ale Sant Joseph Eco – Cervesa Lo Vilot (Almacelles) i Free IPA – Cervesa Brebel (Lleida), a càrrec de Dani Miquel, (Bo de Shalom - Lleida).



17.00 a 17.45h
Tast i degustació de sucs naturals i ecològics, a càrrec de Cal Valls (Vilanova de Bellpuig).



17.45 a 18.30h
Tast guiat i degustació de coques de recapte i panadons de les terres de Lleida, a càrrec d’Albert Porté, de Lo + Bo de Lleida (Mollerussa).



18.30 a 19.15h
Plat i degustació “Cassola de pagès”, a càrrec de Diana Ruera, del Restaurant Cal Marina (Anglesola).



19.15 a 20.00h
Tast guiat i degustació de vins de la DO Costers del Segre (Celler el Vinyer (Tremp), l’Olivera
(Vallbona de les Monges), Vall de Baldomar (Baldomar), Celler de Sanui (Lleida), Cérvoles (la Pobla de Cérvoles), a càrrec del sommelier Jordi Martínez.

Afegeix al calendari