Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
26 de set.

De 11.00 a 12.00 h
Tast guiat de sucs Oki Juice,
 a càrrec de Santi Bonet, de Fruits de Ponent SCCL (Alcarràs).

De 12.00 a 13.00 h
Maridatge de mel i formatge, a càrrec de Mel Can Toni (Serós) i Formatgeria Cal Quitèria (Almacelles).

De 13.00 a 14.00h
Maridatge de licors  i fruits secs, a càrrec d'Elixirs de Ponent (Almacelles) i fruits secs de Mas d’en Nogues (Maials).



De 17.00 a 17.45 h
Presentació del distintiu Noguerament Bo, a càrrec de la Sra. Gemma Cortada, gerent del GAL Noguera-Segrià Nord i de productors agroalimentaris de la comarca de la Noguera.

De 17.00 a 17.45 h
Lliurament de guardons de la campanya Barris Antics: Compra i guanya,
a càrrec del senyor Carles Gibert, vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica i la senyora Marta Gispert, regidora de l'Ajuntament de Lleida.


De 18.00 a 19.00 h
Tast guiat i degustació de les següents tapes, a càrrec de Jaume Espart i Lídida Fernàndez, de Mos de Tros (Vallverd): 
Espardenya amb paté d'albergínia i melmelada de pebrot vermell, vaset amb melmelada de maduixa, mousse de canard amb iogurt grec i ametlla crocant, crostons amb secallona i tomata natural, púding de poma amb melmelada de poma amb mel, préssec i pera en almívar amb xocolata fosa, a càrrec de Mos de Tros (Vallverd).

De 19.00 a 20.00 h
Tast guiat i degustació de vins de la DO Costers del Segre, a càrrec del sommelier Jordi Martínez.
Vins: Garnatxa de Cèrvoles (Cèrvoles Celler ), Blanc de Boira (Mas Ramoneda), El Molí (Raimat), Onra Molta Honra (Celler Lagravera), Ventallola (Boldú Viticultors)



Afegeix al calendari