Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
24 de set.



De 10.15 a 10.45 h
Taller pedagògic gastronòmic amb l’elaboració del plat: “Tiramisú amb pera de Lleida”,
a càrrec de Petit Complet SL, amb alumnes de les Escoles Especials Llar de Sant Josep i l’Esperança (Lleida).
                                                                                                                       

De 11.00 a 11.30 h
Taller pedagògic gastronòmic amb l’elaboració del plat: “Tiramisú amb pera de Lleida”,
a càrrec de Petit Complet SL, amb alumnes de les Escoles Especials Llar de Sant Josep (Lleida). 
 
De 11.45 a 12.15 h
Taller pedagògic gastronòmic amb l’elaboració del plat: “Tiramisú amb pera de Lleida”,
a càrrec de Petit Complet SL, amb alumnes de les Escoles Especials Llar de Sant Josep (Lleida).



De 18.00 a 19.00 h
Maridatge de panadons amb mel,
a càrrec de Lo + Bo de Lleida (Mollerussa) i Mel de l’Oest (Aitona).

De 19.00 a 20.00 h
Tast guiat i degustació de cervesa artesana,
a càrrec de Josep Sala, de Cerveses Ponent (Seró).

 

Afegeix al calendari