Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
21 de gen.



MATÍ


10.00 A 12.00 h 

Presentació d’experiències sobre desenvolupament rural i despoblament i taula rodona moderada per Carles Gibert, vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica amb les entitats: Banc de terres de les Garrigues amb Adrià Dalmau, Projecte agroalimentari de l’obrador (Bellaguarda) amb Irina Vilalta i l’Associació Vall del Corb-Territori de Vincles amb Carla Roca.


13.00 A 14.00 h 

Maridatge amb olis: Pa, tomàquet, sal negra, all i oli fruitat madur dolç; Pa, pastanaga ratllada, curri, alfàbrega, oli fruitat verd dolç i sal negra; Pa, formatge cremós, oli fruitat madur, ceps i sal negra; Pa, xocolata blanca, oli fruitat verd amarg, llimona i sal negra, a càrrec dels alumnes de l'INS Josep Vallverd , Cicle Formatiu de Grau Mitj  d'olis oliva i vins (les Borges Blanques)




TARDA

17.30 A 19.45 h

Taller gastronòmic per a infants, amb el plat i recepta: “Pa amb oli verge extra i xocolata”, a càrrec del Petit Complet.

Grups de 10 -12 nois i noies

Afegeix al calendari