Divendres 21 de gener
MATÍ
10.00 A 12.00 h
Presentació d’experiències sobre desenvolupament rural i despoblament i taula rodona moderada per Carles Gibert, vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica amb les entitats: Banc de terres de les Garrigues amb Adrià Dalmau, Projecte agroalimentari de l’obrador (Bellaguarda) amb Irina Vilalta i l’Associació Vall del Corb-Territori de Vincles amb Carla Roca.

13.00 A 14.00 h
Maridatge amb olis: Pa, tomàquet, sal negra, all i oli fruitat madur dolç; Pa, pastanaga ratllada, curri, alfàbrega, oli fruitat verd dolç i sal negra; Pa, formatge cremós, oli fruitat madur, ceps i sal negra; Pa, xocolata blanca, oli fruitat verd amarg, llimona i sal negra, a càrrec dels alumnes de l'INS Josep Vallverd , Cicle Formatiu de Grau Mitj d'olis oliva i vins (les Borges Blanques)

TARDA
17.30 A 19.45 h
Taller gastronòmic per a infants, amb el plat i recepta: “Pa amb oli verge extra i xocolata”, a càrrec del Petit Complet.
Grups de 10 -12 nois i noies