Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
23 de gen.



MATÍ

11.00 A 12.00 h

Tast guiat i degustació de pa de ronyó amb els olis guanyadors de la Fira de l’Oli 2022, a càrrec de Manel Llaràs, del Forn i Pastisseria Llaràs (Lleida) i altres forners de les Garrigues.



12.00 A 13.00 h

Tast i degustació de cava Brut Nature Nu Ecològic i Rosat, a càrrec de Rosa Pe afiel, de cellers Maset.


13.00 A 14.00 h

Demostració culinària amb degustació: Salmó marinat amb taronja, amb verduretes a la mostassa i escuma d'oli escalivat, a càrrec de Lluís Bonillo i d'alumnes del cicle formatiu de pastisseria de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR).



TARDA

17.00 A 18.00 h

Tast i degustació a la cerca del cinquè sabor, a càrrec de Montse Llort, de Cal Senzill (Bellpuig)



18.00 A 19.00 h

Tast guiat i degustació d'una postre de pastís de formatge (Lo+Bo de Lleida-Mollerussa) maridada amb melmelada de taronja amb gingebre (Cal Senzill-Bellpuig), a càrrec d'Albert Porté i de Montse Llort.



19.00 A 20.00 h

Tast i degustació de plats elaborats pels cuiners/xefs dels restaurants amb el nou distintiu “Restaurant Verge Extra” i participants de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues, que organitza el Consell Comarcal de les Garrigues, amb la participació del restaurant La Placeta (Arbeca) amb Jaume Culleré i de l'Hostal Benet (les Borges Blanques) amb Xavier Benet.









Afegeix al calendari