Dissabte 22 de gener
MATÍ
11.00 A 12.00 h
Degustació de diferents panadons artesans amb olivada, a càrrec d’Albert Porté, de Lo + Bo de Lleida (Mollerussa).

12.00 A 13.00 h
Tast i maridatge de productes agroalimentaris de proximitat, a càrrec de l’agrupació de productors de ponent "Mengem Garrigues".

13.00 A 14.00 h
Demostració culinària amb degustació: Salmó marinat amb la taronja, amb verduretes a la mostassa i escuma d’oli escalivat, a càrrec Lluís Bonillo amb alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR).

TARDA
16.00 A 17.00 h
Acte lliurament 11a campanya conjunta de dinamització comercial i territorial de la Xarxa de Barris Antics amb projectes.

17.00 A 17.45 h
Tast guiat de vins i d’olis, a càrrec del celler Mas Blanch i Jové (la Pobla de Cérvoles) i del Molí del Set (l’Albi).

17.45 A 18.30 h
Tast guiat i degustació de formatges de vaca, cabra i ovella de les terres de Lleida i del Pirineu maridat amb melmelades artesanals, a càrrec de Dani Miquel, de Bo de Shalom de Lleida

18.30 A 19.15 h
Demostració i tast d’oli Terrall, de la cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques, a càrrec del xef Pep Moreno, del restaurant Deliranto (Salou), amb una estrella Michelin 2020

19.15 A 20.00 h
Tast i degustació de vins, a càrrec de Joan Penella i Rosa Xifré, del celler Matallonga (Fulleda) i Jordi Segarra, de cerveses Matoll (Belianes).
