Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
17 de gen.



MATÍ


11.30 A 12.30 h 
Descobreix els paràmetres dels nostres olis: criteris de qualitat, de puresa i anàlisi sensorial, a càrrec dels alumnes de l'INS Josep Vallverdú, Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'olis oliva i vins (les Borges Blanques).


12.30 A 13.30 h 
Maridatge amb olis: Pa, tomaquet, sal negra, all i oli fruitat madur dolç; Pa, pastanaga ratllada, curry, alfàbrega, oli fruitat verd dolç i sal negra; Pa, formatge cremós, oli fruitat madur, ceps i sal negra; Pa, xocolata blanca, oli fruitat verd amarg, llimona i sal negra, a càrrec dels alumnes de l'INS Josep Vallverdú, Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'olis oliva i vins (les Borges Blanques)



TARDA

17.30 A 18.15 h
Taller gastronòmic per a infants, amb el plat i recepta: “Mini coquetes d’oli verge extra de les Garrigues amb ametlles de la comarca”, a càrrec del Petit Complet.


18.15 A 19.00 h
Taller gastronòmic per a infants, amb el plat i recepta: “Mini coquetes d’oli verge extra de les Garrigues amb ametlles de la comarca”, a càrrec del Petit Complet.



19.00 A 19.45 h
Taller gastronòmic per a infants, amb el plat i recepta: “Mini coquetes d’oli verge extra de les Garrigues amb ametlles de la comarca”, a càrrec del Petit Complet.

Afegeix al calendari