Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
19 de gen.



MATÍ

11.00 A 11.45 h
Tast guiat i degustació de pa de ronyó amb els olis guanyadors de la Fira de l’Oli 2020, a càrrec de Pepe Capell (Pastisseria Capell-Les Borges Blanques) , Albert Porté (Lo + Bo de Lleida-Mollerussa) i Manel Llaràs, (Forn i Pastisseria Llaràs-Lleida).


11.45 A 12.30 h
Tast i degustació  de sucs ecològics, a càrrec de Marta Vall-llebrera, de Good Bio (Lleida)


12.30 A 13.15 h
Tast i degustació de cervesa artesana amb essència de lavanda, a càrrec de Mònica Rosselló, d’Aromes de Can Rosselló (Lleida).



13.15 A 14.00 h
"Noves tendències en pastisseria fusionant el safrà i la xocolata", a càrrec de Safrà Júlia i d’Ivan Pascual , del taller de postres Cal Gumer d'Almenar World Chocolate Masters 2017- 2018.



TARDA

17.00 A 17.45 h
Tast guiat i degustació de les següents tapes: Bolets en escabetx; Galeta de formatge amb confitura de figa amb ametlla; Torrada amb paté d'albergínia i melmelada de pebrot vermell; Daus de formatge brie arrebossat amb melmelada de tomata; Préssec i pera en almívar, a càrrec de Jaume Espart, de Mos de Tros (Vallverd).



17.45 A 18.30 h
Presentació i tast de productes de la Lleteria les Obagues Talma (Juneda).




18.30 A 19.15 h
Tast i degustació de la tapes: Pastís de formatge amb nectarina amb almívar, amb cobertura de melmelada i xirlet, a càrrec de Tano i Eva, de Cal Kika (Aitona).



19.00 A 20.00 h
Tast i degustació de plats elaborats pels cuiners/xefs dels restaurants de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues següents: La Placeta (Arbeca) amb Jaume i Adam Culleré; Hostal Benet (les Borges Blanques) amb Xavier Benet;  Els Fogons Carme (Cervià de les Garrigues) amb J. Miguel Guilarte i La Llena (la Pobla de Cérvoles) amb Ricardo Almonacid Martí.





Afegeix al calendari