Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
18 de gen.


MATÍ

11.00 A 11.45 h
Elaboració i tast d’una “pizza revolucionària institucional”: Pizza amb all i oli de codony, a càrrec de Montse Llort, de Cal Senzill (Bellpuig) i el suport de Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida.



11.45 A 12.30 h
Tast i degustació de diferent varietats de mel crua de cullita pròpia (Muntanya, Romer i Alta muntanya-Neret), a càrrec d'Anna Mort, de Mel de l'Oest (Aitona).



12.30 A 13.00 h
Tast i degustació de cava gran reserva Avi Pau, a càrrec de cellers Maset.


13.00 A 14.00 h
"Borges i Arbeca, retassia i vi de nous – compartim obrador”, a càrrec de la Bodega (les Borges Blanques) i la cooperativa Tres Cadires (Arbeca).


TARDA

16.00 A 17.00 h
Acte lliurament premis de la xarxa Barris Antics amb Projectes: “Barris Antics, compra i guanya”, organitzat per l’Ajuntament de les Borges Blanques.




17.00 A 18.00 h
Tast guiat de vins i d’olis, a càrrec de Joan Jové i Sara Blanch, del celler Mas Blanch i Jové (la Pobla de Cérvoles) i del Molí del Set (l’Albi).



18.00 A 19.00 h
Taller de tast d’oli, a càrrec del Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya a la Granadella.



19.00 A 20.00 h
Tast i degustació de vins i formatges artesans, a càrrec de Joan Penella, del celler Matallonga (Fulleda) i formatges Monber (Agramunt).




Afegeix al calendari