Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
18 de març

 

MATÍ

10.00 A 11.00 h

Taller per a infants “Mini coquetes de poma amb canyella i xocolata”, amb alumnes de l’Escola Pública Estel de Castellnou de Seana (cicle inicial), a càrrec de Petit Complet i de Fruita d’Hort Calvis (Golmés).

11.00 A 12.00 h

Taller per a infants “Mini coquetes de poma amb canyella i xocolata”, amb alumnes de l’Escola Pública Estel de Castellnou de Seana (cicle inicial), a càrrec de Petit Complet i Fruita d’Hort Calvis (Golmés).

13.00 A 14.00 h

 Presentació i tast dels productes amb espirulina, a càrrec de Joan Solé, d’Organa Espirulina.



TARDA

17.00 A 18.00 h

Xerrada informativa “Actualitat de les pomes al Pla d’Urgell” amb degustació inclosa, a càrrec de Manel Montull, de Fruita de l’Hort Calvís (Golmés).

18.00 A 19.00 h

 Tast i degustació de panadons artesans, a càrrec d’Albert Porté, de Lo + Bo de Lleida (Mollerussa)

 19.00 A 20.00 h

Tast guiat i degustació de vins de la DO Costers del Segre, a càrrec del sommelier Jordi Martínez.

Afegeix al calendari