Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
20 de març

 

 

MATÍ

11.00 A 12.00 h

 Tast i explicació del projecte “Contra el malbaratament alimentari”, a càrrec de TALKUAL (Bellpuig)

12.00 A 13.00 h

Tast i degustació de diferents varietats de pa amb oli, a càrrec d’Andreu Montserrat, del Forn Macià (Sidamon) i de Romina Alsina, d’Oli Castelló (Castelló de Farfanya)

13.00 A 14.00 h

 Tast i degustació de cava Brut Nature Nu Ecològic i Rosat, a càrrec de Rosa Peñafiel, de cellers Maset.



TARDA

17.00 A 18.00 h

Maridatge de licors artesanals i naturals amb fruits secs, a càrrec Gerard Barsalà, d’Elixirs de Ponent (Almacelles) i de BO de Shalom (Lleida).

18.00 A 19.00 h

Tast guiat i degustació de les següents tapes: Tartaleta farcida de confitura de figa amb ametlla i formatge cremós; Combinat de paté d'albergínia amb melmelada de pebrot i anxova; Broqueta de préssec i pera en almívar; Melmelada de taronja amb xocolata negra, a càrrec de Jaume Espart, de Mos de Tros (Vallverd).

19.00 A 20.00 h

Explicació de tècniques i degustació d’elaboracions d’“Alta cuina amb nitrogen líquid”, a càrrec del cuiner Jesús Gimena, del restaurant Espurna (Lleida) i el suport de Suteloga-Messe.



Afegeix al calendari