Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
19 de març

 

 

 

MATÍ

11.00 A 12.00 h

 Tast i degustació de sucs naturals i ecològics a càrrec de Cal Valls (Vilanova de Bellpuig).

12.00 A 13.00 h

Cata maridatge amb “Foié & Cava de poma (Pomarell)”, a càrrec de Delícies de l’Ànec i de Riera Badias –RB Sidra, del municipi de Preixana

13.00 A 14.00 h

Maridatge de cervesa artesana amb fruits secs: Sant Joseph Eco (Lo Vilot), Matoll Rossa (Cerveseria Matoll), Ponent de Blat (Cerveses de Ponent) i Mataelefantes (la Vella Caravana), a càrrec de Dani Miquel (BO de Shalom- Lleida).



TARDA

17.00 A 18.00 h

Tast i degustació a la cerca del cinquè sabor, a càrrec de Montse Llort, de Cal Senzill (Bellpuig)

18.00 A 19.00 h

Tast i degustació de varietats artesanes “Galetes bones fetes per persones bones” i vi dolç, a càrrec dels projectes d’emprenedoria social del Rosal (Tàrrega) i Celler l’Olivera (Vallbona de les Monges).

19.00 A 20.00 h

Tast i maridatge de productes agroalimentaris, a càrrec de l’agrupació de productors de ponent Mengem Garrigues

 

Afegeix al calendari