Aliments del Territori i Tu Fires i congressos Lleida Lleida
19 de març

 



 MATÍ

11.00 a 12.00h
Tast i explicació del projecte “Les fruites contra el malbaratament alimentari”,
a càrrec de TALKUAL (Bellpuig).



12.00 a 13.00h
Tast i degustació de diferents varietats de coca dolça i salada amb cava i vi, a càrrec d’Andreu Montserrat, del Forn Macià (Sidamon) i de Rosa Peñafiel, de cellers Maset.



13.00 a 14.00h
Plat: “Pa bao de melós de vedella de Can Baró (Balaguer) amb una salsa carbonara de pernil gran reserva de Lo pernil de Ponent (Balaguer) amb ceba confitada i gingebre, a càrrec d’Enric Milà, del restaurant El Dien (Vallfogona de Balaguer).




TARDA

17.00 a 18.00h
Tast i maridatge de productes artesans i de proximitat, a càrrec de la cooperativa de productors Mengem Ponent.



18.00 a 19.00h
Tast guiat i degustació de les següents tapes fetes amb conserves artesanes: Torrada amb melmelada de ceba, formatge cremós i avellana picada; Paté d’albergínia amb melmelada de pebrot; Vaset amb formatge d’ovella, melmelada de poma i cruixent de pernil, Tapa “sorpresa” amb salsa romesco, Pa de pessic amb melmelada de taronja i xocolata,
a càrrec de Jaume Espart i Lídia Fernández, de Mos de Tros (Vallverd).


19.00 a 20.00h
Plat: “Peus de porc farcits de melós de vedella i ceps amb puré de fesolets de pagès, salsa de safrà i pastanaga acompanyat de pa artesà i vi “Bellpuig” (DO Costers del Segre),
a càrrec de Bobby Cabral, xef del restaurant El Claustre del Monestir Les Avellanes.




Afegeix al calendari